Måndag 28 februari 2022: vänner


Hade gått upp ett kilo i vikt sen igår. Why??

Eru& ville komma hit. Hade lovat att bleka slingor på TK. Han kom ändå hit med nåra bärs och TK och Plumpen kommer hit strax. Sen ringde idiot-exet och ville komma hit och låna några cigg. Jag är helt bedrövad, men tydligen blir det party här idag…

Hade telefontid med rehabkoordinatorn kl. 9 imorse och var tvungen att erkänna att jag är så lättpåverkad av personliga motgångar (Rhith i det här fallet) att jag inte har tagit mej iväg nånstans. Känner mej som en misslyckad person.

Rhith var här några dagar och jag känner att det är tomt här utan honom nu. Jag är kär, men jag känner att jag inte vill lämna ut mej själv. Jag orkar inte bli sårad igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s