Tisdag 7 september 2021: mår psykiskt dåligt igen


Skiter i vikten idag, har hetsätit och mår skit…

Har, både igår och idag, sovit hela dagen, vaknat och läst lite och sovit igen. Det är så oerhört påfrestande att känna så här. Jag får ändå tillåta mej själv att vara inaktiv dessa två dagar och ta nya tag imorgon. Har telefontid med rehabkoordinatorn imorgon, men vet inte om jag kommer att känna för att simma. Jag klandrar mej så mycket för att jag tar till maten så fort jag mår dåligt. Jag är ju redan så förbannat missnöjd med mej själv som det är… Suck…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s