Tisdag 15 december 2020: extrem flyttångest


Jag håller på att explodera i atomer. Tagit oxascand, men hjälper inte alls (kanske en kvart, eller så).

Har plockat och donat och förvirrat Spike den senaste veckan så: nu är de tandkräm, tandborte, min morgonmedicin, ett par infryst färdigmat, ketchup, senap och havredryck kvar i kylen.

Det får bli så att Spike plockas in i kattburen och får var i boendestödjaren bil tills allt är klart.

Måste få flyttgubbarna måste fylla mitt förråd först. Det hoppas jag verkligen att det går. Kent lät positiv. Jag är pessimistisk, som vanligt. Fastighetsskötaren sa att ett 6 kvm förråd ingår och Ken kände sej säker på att det skulle gå.

Har nu tre små bokhyllor (expidit) och några Benno för mina dvd:er så länge de nu blir kvar. Det är kökbord och två stolar, kattlåda, en fåtölj, spegel, byrå, prydnadshyllor, tv-bänk, TV, mikto, ett vardagsrumsbord, alla sängkläder nu i bruk samt 9 kartonger som måste in på 25 kvm med kokvrå.

Det är extremt jobbigt att jag inte har fått se lägenheten, bara foton och planlösning, så det är väldigt svårt att få ett hum hur detta ser ut.

Dan efter utflytt måste jag städa nuvarande lägenhet, men då är den tom och jag har hela dagen på mej.

Nu har jag beklagat mej en stund och återkommer när jag väl är installerad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s