v.31 Söndag 4 augusti 2019


Vikt: 68,9 (-0,7 sen igår / -13,9 totalt)

Inspiration

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Kväll: The 5 Minute Miracle (appen ”1000 Guided Meditations”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med mandeldryck. 300 kcal.

Lunch: Pasta Arrabiata från ICA. 456 kcal.

Middag: Thaigryta från VegMe. 568 kcal.

Mellanmål: 2 majskakor, en banan, ett äpple. 210 kcal.

Summa kcal: 1531/1332

Kolhydrater: 53/55 %

Fett: 35/25 %

Protein: 12/20 %

Förbränning: 1788/1883 = -256/-551

Simning (mån + ons): x

Promenad: 10.676 steg / 1h 40 minuter / 382 kcal

Dagens projekt:

Söndag: Förrådet (29/45)

1930-talsfilm: x

Virkning: Långa armvärmare

Språk: Walesiska lesson 22/118 (Time)

Psyket: Sömnen dålig (9,0 h), var uppe på toa tre gånger, fan för att bli gammal… Ångesten, stressen, oron, depressionen inte så stora utslag till större delen. Koncentrationen var åt det gamla normala hållet!

Dagen i sammanfattning: Gick upp först kl. 9. Stängde av klockan, men vaknade av mej själv kl. 9. Morgonrutin. Kändes fruktansvärt jobbigt att åka till förrådet, försökte motivera mej med hur bra det känns efteråt och att jag känner mej stolt när jag fullföljt mina planer/veckoschemat. Så iväg kom jag! Så glömmer jag förrådsnumret när jag sitter på vagnen… suck… Tack och lov hade personal på plats och jag kunde identifiera mej. Lik förbannat gjorde det mej otroligt uppstressad, men jag satt kvar på vagnen och det löste sej! Gick igenom fyra kartonger och hittade Spikes borste, vilket var kanon. Tog även med en bok om Sabbaterna (har hittat alla Wicca-böcker) fast jag bara skulle hålla mej till en bok. Var inte i förrådet så länge, blev hungrig och svettig.

Plockade med mej 10-15 par skor och fick slänga de flesta. De på bilden var mina favoriter som hade blivit förstörda i en tvätt. Behöll ett par kinaskor, men de måste lagas med ett par stygn – får fixa det snarast.

Åkte tillbaka och åt lunch, sedan tog jag en promenad på 45 minuter. Därefter har jag sett flera dokumentärer om fängelser, mord och psykiatri. Kan rekommendera ”Real Stories” på Youtube, dom har mängder av intressanta dokumentärer. Har virkat lite på armvärmarna och har mått förvånansvärt ok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s