v.29 Fredag 19 juli 2019


Vikt: 70,9 (-0,3 sen igår / -11,9 totalt)Inspiration(Virkningen)Meditation: SynchroDestiny 13 min (appen ”Let’s Meditate”)MatFrukost: Havregrynsgröt med mandeldryck. 120 kcal.Lunch:Masala Bön & Linsgryta från VeggieTable. God och mycket mättande. Den här rätten från VeggieTable hade normal mängd kcal och inte den enorma mängd som de andra haft. Bönerna och linserna satte verkligen igång magen, trodde jag var van efter att ha ätit baljväxter regelbundet i så många år. 520 kcal.Middag: Tortellini med Ricotta från Gooh! 550 kcal.Mellanmål: En aprikos, en persika, tre linskakor, en banan. 250 kcal.Summa kcal: 1479/1353Kolhydrater: 50/55 %Fett: 26/25 %Protein: 24/20 % (wow, mycket mer än vanligt)Förbränning: 1859/1904 = -381/-551Promenad: 1h 40 minuter till och från ICA, samt en långpromenad (11102 steg / 412 kcal)Dagens projekt:Fredag: Fontänen/Läkare+Kattsand+Städa. Tappade sugen, så Fontänen blev inte av. Gick långpromenad istället. Läkarbesök har jag på måndag.Språk: Walesiska lesson 21/118 (Numbers 2)Virkning: Påbörjade ett par tofflor (fortfarande i samma virkbok)1930-talsfilm: Ingen idagPsyket: Sömnen (9,5 h). Ångesten nästan inte kännbar i perioder, stressen och oron ständigt närvarande, men hanterbart idag. Depressionen stark. Koncentrationen sisådär.Dagen i sammanfattning: Vaknade kl. 8.30. Morgonrutin. Kom inte iväg till Fontänen. Tänkte simma istället, men kom inte iväg på det heller. Skulle tvätta, men maskinen var upptagen. Tog en lång promenad, målet var 10000 steg.Städade och råkade tappa ut en massa kattsand på golvet – efter att jag hade dammsugit och moppat klart… Allt för att krångla till det. Har resten av dagen bara virkat och kollat på dokumentärer. Planen är att virka allt i boken jag håller på med – bara för att ha en sysselsättning, som både lugnar och avleder uppmärksamheten från stresstankarna. Mycket gos med Spike idag, han har varit väldigt kelen. Hade tänkt påbörja gå igenom den bunt med kläder som jag tog med från förrådet sist, men lusten att prova kläder infann sej aldrig. Får fundera på var jag ska göra av det jag har provat, sen kanske jag kan ta itu med det. Kanske tar det imorgon. Nu ska jag nanna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s