v.29 Onsdag 17 juli 2019


Vikt: 71,4 (-0,1 sen igår / -11,4 totalt)

Inspiration

Meditation: Perfect Health 12 min (appen ”Let’s Meditate”)

Mat

Frukost: Havregrynsgröt med mandeldryck. 120 kcal.

Lunch:

Tortellini med Ricotta från Gooh! Mumsig. 550 kcal.

Middag: Halloumi och Grönkål från Pauluns. 506 kcal.

Mellanmål: En linskaka, en banan, en persika, en nektarin. 230 kcal.

Summa kcal: 1404/1358

Kolhydrater: 51/55 %

Fett: 35/25 % (oj!)

Protein: 14/20 %

Förbränning: 2120/1909 = -716/-551

Promenad: 1h 40 minuter till och från hållplatser, samt en halvtimme random (10678 steg / 350 kcal)

Dagens projekt:

Onsdag: Soc/Kuratorn/Museum. Inga möten och tänkte inte på att besöka ett museum eftersom jag redan är uppstressad inför utflykten till Styrsö imorgon. Åkte och simmade istället, så jag kom iväg på nåt. (1 km / 35 min / 450 kcal)

Språk: Walesiska lesson 20/118 (Colours)

Virkning: Filten avslutad. Nöjd med resultatet. Den var rolig att virka också.

Fortsatte sedan på myssockorna.

1930-talsfilm: Ingen idag

Psyket: Sömnen (9,0 h). Ångesten svag idag, skönt nog. Därmot ökade stressen och oron och var nära panikångest under simningen. Det är verkligen olika varje gång. Kände mej, i och för sej, orolig i hela kroppen på väg till badet, varför kunde jag inte komma på. Depressionen inte fullt så farlig under de tider jag mådde bra. Får dock en känsla av hopplöshet efter jag mått som sämst. Koncentrationen dålig.

Dagen i sammanfattning: Vaknade kl. 8.40. Skittrött när klockan ringde, så jag snoozade en gång och tvingade sen upp mej själv. Morgonrutin. Visste inte om jag skulle orka ta mej för något idag, men beslutade mej sen för att ta badet idag också för att komma ut. Tänkte jag skulle promenera lite efteråt, men p.g.a. den höga stressen plus motionen så var jag helt slut efter simningen. Åkte tillbaka, åt lunch och fäste in alla trådar på filten. Hade idag ändrat min stegräknare från 9000 till 10000 steg så bestämde mej för att ta en promenad. Gick bara runt lite allmänt. Efter det har jag käkat middag, virkat på sockarna och sett mängder av ”Deadly Women”. Utmattad idag, så blir tidigt i säng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s