v.29 Tisdag 16 juli 2019


Vikt: 71,5 (-0,5 sen igår / -11,3 totalt).

Inspiration

Meditation: Attract Abundance 9 min (appen ”Let’s Meditate”)

Mat

Frukost: Havregrynsgröt med standardmjölk. 200 kcal.

Lunch: Lasagne med Ricotta & Spenat från ICA. Jättegod. 520 kcal.

Middag: Svamprisotto med Parmesan från Grön Ko. 520 kcal.

Mellanmål: En linskaka, en banan, en nektarin. 200 kcal.

Summa kcal: 1412/1359

Kolhydrater: 59/55 %

Fett: 27/25 %

Protein: 14/20 %

Förbränning: 2080/1910 = -669/-551

Promenad: 2 h 20 minuter till och från lite blandade ställen (13961 steg / 520 kcal)

Dagens projekt:

Tisdag: Fontänen. Var där och vände.

Järntorget

Språk: Walesiska lesson 20/118 (Colours)

Virkning: Myssockor

1930-talsfilm: Ingen idag

Psyket: Sömnen rätt ok (8,5 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen har jag fått kämpa mot i omgångar, men märker att övning ger färdighet. Mår inget vidare nu framåt kvällen. Koncentrationen sisådär.

Dagen i sammanfattning: Vaknade kl. 8.30. Morgonrutin. Åkte till Fontänhuset. Visade sej att Jubileumsparken inte öppnar förrän kl. 15 så det blev inget (klockan var nu 12). De skulle på Gothia Cup istället och sen Jubileumsparken. Jag struntade i det då. Har väldiga problem med förändringar, att saker inte blir som planerat och den här dagen blev en ordentlig prövning/övning. Ändringar leder till att jag blir stressad och har jag otur slår det över till en panikångestattack. När utflykten inte blev av fanns bara två alternativ: åk tillbaka och bara grotta ner mej, eller åka till Lundbybadet istället. Lundby kändes som ett tryggt alternativ eftersom jag är van vid att åka dit, nåt annat alternativ var uteslutet. Så tog vagnen och bukandades hela vägen. Simmade i tio minuter när de delade av en del av motionsbanan för simskola. Det var ingen logisk avdelning, så jag kunde inte alls veta hur långt jag hade simmat. Blev alltså bara fem längder. Ytterligare en ändring. Blev otroligt uppstressad. Tog en långpromenad tillbaka, men lugn andning och koncentration på avledande saker. Fick låna lite pengar, så jag kunde köpa ett ciggpaket (tror det bidrog till dagens stress och ångest att jag bara hade en cigg kvar och inte får pengar förrän nästa vecka – självförvållat, jag vet). Jobbade mot ångesten större delen av kvällen, men föll inte i hetsätningsträsket åtminstone. Lyckades till och med kolla på en film på kvällen, ”Möhippan”, men i övrigt fick jag inget vettigt (mina dagliga projekt) gjort mer än att tvättat lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s