Torsdag 20 juni 2019


Vikt: 73,8 (-9,0). Ner!

Meditation: Noting 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation 2: Body Scan 8 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Promenad: 70 minuter till och från Rusta, till och från Rusta, Netto, ICA och apoteket.

Språk: Walesiska lesson 18/118 (Extend)

Virkning: Filten

Dagens projekt:

Torsdag: Simma (750 m/26 min)+Wicca

Mat

Frukost: Linfröolja, kalaspuffar med sojamjölk 350 kcal.

Lunch: Moroccan Tagine från ICA. 380 kcal.

Middag: Penne con Mozzarella från Felix. 470 kcal.

Mellanmål: 2 riskakor, en banan, ett äpple. 200 kcal.

Inspiration

1930-talsfilm: Ingen

Psyket: Sömnen ok. Ångesten, stressen, oron, depressionen under kontroll halva dagen, sen slog allt ut på en gång. Koncentrationen dålig.

Dagen i sammanfattning: Vaknade redan kl. 6. Var ute och rökte, la mej sen och lyssnade på scary stories. Somnade ett par timmar till. Gick upp kl. 9. Morgonrutin. Drog sedan iväg till badhuset. Var väldigt nervös innan, pga förra gångens panikångestattack. När jag kom in var det inte så illa. Gick bra att simma, kändes som det var nog att jag blev andfådd och att jag kände hjärtat slå, som fick hjärnan att misstolka informationen och utlösa panikångesten. Jag resonerade med hjärnan att allt var normalt samtidigt som jag fokuserade på att andas med buken. Det kändes faktiskt som om det funkade, men jag var tvungen att uppehålla detta hela annars började kroppen pirra och tankar på hjärtattack och andra dumheter dyka upp. Efter simningen åkte jag till Backaplan och köpte kattmat plus två garnnystan. Åkte sen tillbaka och åt lunch. Gick sedan en långpromenad via diverse affärer (fick pengar igår) samt apoteket. Har sedan bara kollat på dokumentärer och virkat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s