Jag ger upp!


Fick precis höra på avvägar att någon på min arbetsplats, som jag inte vet vem det är (känner inte igen namnet) går runt och säger hon har sett mej stjäla sprutor på jobbet! Jag vet inte ens var dom förvaras och vad i helvete skulle jag använda sprutor till? Det enda jag har ”snott” från någon arbetsplats är nån enstaka penna och det var säkert 17-18 år sen.

Jag har nu världens panikångestattack och jag lyckas inte få L att ge mej numret till den som hört ryktet, så jag kan inte få reda på vad det är som händer.

Karvar för fullt i armarna, hittar inget rakblad. Fan!

Det finns alltså fler människor, som dessutom är helt främmande för mej, som har fattat agg mot mej och vill göra mej illa.

Fatta hur det känns!? Varför gör någon så? Vad vill dom uppnå? Vad för typ av människa gör sånt? Finns det nöje i det? Vad får man ut av det? Varför har de ens pratat om mej!? Jag vill veta vem denna människa är!

Jag fattar ingenting. Vad har jag gjort för fel? Jag måste få veta!

Jag vill inte leva längre. Vet inte om ska kontakta psykakuten eller vad jag ska göra. Jag har ingen ork kvar att hantera fler motgångar.

Hjälp….?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s