Onsdag: Multimedialt (IMDb: så less)


Sen dom tog bort möjligheten att kommentera har jag bara sporadiskt besökt IMDb – mest för att rösta på någon av de få filmer jag ser nu för tiden, i andra hand läsa om nya serier/filmer.

Upptäckte faktiskt av en slump att jag inte kan ge thumbs up på recensioner. Eftersom jag inte kan läsa kommentarer så får jag använda sej av recensionerna, tänkte jag; att då inte ens kunna gilla en välskriven och/eller utmålande recension är ju korko!

Att det tydligen inte heller går att skriva recensioner är ju bara lök på laxen. Har själv bara skrivit ett par recensioner, någonsin, men den möjligheten känns väl rätt basic för den typ av sida som IMDb är.

Jag upptäcker sedan att detta är något som uppdagats för två år sen och tydligen inte ansågs/anses som ett viktigt inslag i appen/service till sina medlemmar. Vansinne. Hur tänker dom?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s