Pyelonefrit – en mardröm på sju dagar


Hade 39 graders feber och extremt ont i ryggen (njurarna) fem dagar i sträck.

Jag kan inte beskriva smärtan (den var extrem och fruktansvärt distraherande), men i alla fall så gjorde frossan att jag sov med tre täcken, mysbyxor, t-shirt, tröja, sockar och vantar. På detta kom värk i alla muskler, huvudvärk, svidande pissning och hosta.

Blev nojig och rädd för blodförgiftning och ringde 112 på tisdagskvällen. Detta eftersom jag började domna i händer, fötter och ansikte, blev yr och fick väldigt tungt att andas (trodde panikångest först, tog två benso, men de hjälpte inte).

Blev akuten i sju timmar. Blodprov, urinprov, klämmande och lyssnande och en jävla massa väntande. (Lyssnade på true scary stories eftersom VGR har fritt wifi, thank the goddess!, så jag höll mej någorlunda ”road” liggandes på den hårda britsen med ett ljusblått, halvtjockt täcke uppdraget till öronen.)

Fick recept på antibiotika och första tabletten av dom.

Kl. 06 var jag äntligen hemma igen. Fortsatte mitt nedbäddade sovande, som jag påbörjade dag 1 av febern.

När jag vaknade kändes det som om febern släppt. YEAY!

Gick till apoteket så fort jag vaknade och nu börjar jag känna mej bättre och bättre.

Njurarna gör fortfarande ont, men det är en piss i havet bara jämfört med igår. /end feeling sorry for myself but needing to vent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s