Nostalgi: Sid


Min älskade Sid (1992-2009)

Världens mest egensinniga kisse. Kunde inte gosa med på mina villkor, men när han ville gosa så var det bara att kapitulera. Han bestämde över hemmet. Pissade på B:s rygg första gången vi var intima i vår säng i vår första gemensamma lägenhet.

Total bondkisse med total kontroll över tassarna. Aldrig varit med om en kisse som så snabbt fångar ett objekt. Ingen lek alls. ”Jaha, nu har jag fångat det jobbiga, what now?” sa hans blick medan gosseråttan satt fast i tassen. 

Underbar kisse, som levde upp till sin namnes personlighet. 

Saknar honom som fan. Tråkigt att sista minnet av honom är genom fönstret till dörren på djursjukhuset där han låg kvar ensam. Tacksam att nästa händelse med Lillen, så frågade sköterskan om hon skulle bära bort honom. 

Stackars Sid. Stackars Lillen. Jösses, vad jag saknar er! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s