Fotoappar: Sketch


Har glömt hur många sketch-appar jag har testat, men seriöst vad många skitappar det finns! De bara slänger på nåt pissigt filter och hävdar att det ska få ditt foto att se tecknat ut. Tyvärr sparade jag ju inte några av dessa pissiga resultat så nu finns inget att jämföra med. Jo, förresten ett exempel är Pop Cam ovan, alla filter såg likadana ut, bara lite olika färger och det gick inte att göra något med filtren alls, mer än, typ, brightness och hur mycket av filtret som skulle täcka fotot. 

Det jag i alla fall kan konstatera är att tre appar (av säkert femton), med betyget 3,9 och uppåt, levererar vad de lovar (eller åtminstone det jag minst förväntade mej). De har heller inte reklam vid varje klick/byte av filter och de har många olika filter, samt det går att sortera galleriet efter tid och album (viktigt för mej som har miljoner album, men oftast bara vill retuschera det senaste fotot.) De tre som får pallplats är: Art Filter, Picas och Deep Art Effects. 

Tyvärr blev fotona lite blandade ovan, men Picas och Art Filter är märkta och de fyra understa är Deep Art Effects. Pop Cam nämnde jag innan och den som är omärkt har jag glömt vilken app det var, men den var lika kass som Pop Cam (som förövrigt heter Pop Camera om man söker på Google Play). Fick med två foton från appen Pixala också. Den hade väl ett par schyssta filter, men fanns inte mycket att välja på och det var väldigt klurigt att spara fotona – så den rök. 

Testade en till (Cartoon Photo), bara för att… Denna fick faktiskt också godkänt. Inte så många olika filter, tyvärr, men tyckte de flesta funkade bra. 

Hittade en som exempel på de dåliga sketchapparna. Finns flera (av olika tillverkare) som ser identiska ut. De har massor av reklam och bara max tio (kassa) filter. Nedan ”Ritar Skissar Editor” (Bra namn?!) 

Denna, Pencil Sketch, är identisk:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s