Fotoapp: Fotoskanner från Google Foto 


Tänkte testa denna eftersom jag har börjat använda Google Foto istället för det vanliga galleriet. Folk har klagat på upplösningen. Jag kan egentligen inte avgöra det, men testade att ”skanna” och ta ett vanligt foto. 

Ska ta bort blänk, det funkade ju sisådär. 

Blanket är klart mindre på det vanliga fotot, men skärpan är betydligt bättre med ”skannern”. Behåller dem tillsvidare och får se om jag får användning för den.  Appen var lite seg, så kommer inte sitta och ”skanna” en massa foton på raken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s