Dokumentärer (”Real Stories”) 


Den här dokumentären tar upp GSA (Genetic Sexual Attraction). Hade aldrig hört den kliniska beteckning på fenomenet, även om jag har läst om att det har hänt. Det handlar alltså om släktingar som inte växt upp ihop och när de väl träffas så uppstår sexuell attraktion. Ovan är en far och dotter som till och med skaffat barn ihop. Det är verkligen helt ofattbart, men om de vill ha det så, så borde de få det. Det finns ju inget tvång eller utnyttjande, så att de kan dömas till fängelse är rätt konstigt. 

Hela grejen får mej att tänka på ”Vindsträdgården” av Virginia Andrews. Slukade hennes böcker i tidiga tonåren och när bror och syster blir ihop så var det så där förbjudet, men ändå erotiskt. Det var spännande att läsa om deras hemlighetsmakeri och få en inblick i hur sexualiteten kunde ta sej uttryck. 

Verkligen riktiga tantsnusk-böcker, det där. Haha, borde fan läsa om dom (i alla fall första serien), de står kvar i bokhyllan, så jag får nog göra slag i saken. 

Transgender kids. 

Detta är (liksom ovan) en sån sak som man (jag) har svårt att greppa. Det är barn som så tidigt i livet har insett att de har blivit födda i fel kön och börjar leva som det andra könet. Jag har hört talas (läst nån artikel) om det, men visste inte att så unga kan få börja med hormonbehandling och därmed påbörja övergången till sitt rätta kön.  Jag kan verkligen inte förstå hur de känner eller sätta mej in i deras situation, däremot har jag inga problem med det. Varför skulle man? Alla borde få leva och uttrycka sej precis hur fan man vill.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s