Fiende? Någon hatar mej. 


Jag vet inte vad jag ska skriva. Väcktes igår av ett besök av polisen. De rusade in och frågade om jag var ensam, kollade till och med balkongen. Jag fattade ingenting. Livrädd. 

Då säger den ena (av två) polisen att de är där med representanter från länsstyrelsen. Jag fattar fortfarande ingenting. Nyvaken, rädd, förvirrad och utan linser. Detta var kl. 8, jag går tidigast upp kl. 9.

”Vi har fått en anonym anmälan på vår hemsida att du missköter din katt. Han får inte tillräckligt med mat och har aldrig ren låda.”

Jag fattar fortfarande ingenting. Jag kan inte leva utan Spippo. Ger honom mat hela tiden (jag är ju alltid hemma). Älskar honom. 

De gick runt och fotade lägenheten och Spippos platser (låda, matplats, klätterställning). 

Lådan var inte rengjord den morgonen, så klart, jag hade ju inte ens gått upp. Gör rent en gång om dan.

De tyckte han var för smal. Han har alltid sett ut så (trodde de inte på). Väger honom var tredje månad typ. Han har inte gått ner. Då hade jag givetvis gått till veterinären. Jag jobbar ju med detta FÖR I HELVETE!

Så trots att allt var ok, så ska de återkomma om tre veckor för att kolla lådan och att jag har bokat tid för seniorkoll hos veterinären. Hade ju självklart gjort det om jag märkt skillnad i ätande och drickande. Jag vet ju. 

Vem fan vill mej så här illa? Ta ifrån mej mitt barn? Terrorisera mej med polisbesök? Vem hatar mej så mycket? Hur kan man sparka på någon som redan ligger ner?  Jag är ju snäll. Jag vill ingen illa. Snälla kom fram. Vad får du ut från att göra mej mer illa? Jag lever redan på botten, räcker inte det?! Klarar inte mycket mer nu 😢. 

Jag har mina aningar. Kan man mordhota någon (mej) med kniv så kan man göra detta. Det jag inte förstår är varför. Varför? Vad har jag gjort? Existerat? (Jag kan fixa det om du vill.) 

Den människa som gjort detta är satan själv! 

Utan Ippo så hade jag inte levt. 

Fy fan för dej som har gjort så här! 

13 reaktioner på ”Fiende? Någon hatar mej. 

 1. Fy det där var riktigt vidrigt gjort. Det krävs inte mycket för att se hur mycket din kisse betyder för dig. Ruttet är bara förnamnet.
  Styrkekram

  Gilla

 2. Du kan begära en kopia på anmälan och där kanske du kan få ihop pusslet? Du borde sluta anklaga dina x för saker som andra psykon kan göra. Du är otroligt utlämnande här och trots att du inte visat annat än kärlek för din katt så finns det folk som ser allt elände runt kissen. Sluta supa, var rädd om dig själv. Tänk vad fördärvad din far hade blivit om han såg vad du gjort av ditt liv. Tänk på honom när du fortsätter välja att leva i elände. Lycka till

  Gilla

   • Omöjligt. Alla, precis alla anmälningarna som lämnas in görs anonymt (anmälde misskött häst, ville ange mitt namn men fick inte). Själva anmälan är en offentlig handling men den görs anonym. Kolla din jobbmail!

    Gilla

   • Jag känner folk. Vet vem du är och beställde en kopia på anmälan samt IP-adressen. Det där med att det var ditt x som gjorde anmälan kan du nog börja släppa. Fokusera på den riktiga fienden. Anmälan gjordes från ringön och jag beklagar innerligt att du får genomgå detta.

    Gilla

 3. Sluta trakassera M! När ska du förstå att han är så ointresserad av dig att han inte skulle lägga ner en minut på att sabba ditt liv?! Fatta att anmälan gjordes av någon som vill ha drama och inte ditt X! Skaffa dig ett liv! Släpp det förflutna och gå vidare. Börja meditera eller nåt men ta ansvar över ditt eget liv! Väx upp

  Gilla

  • Därför anmälan kom från apsvett@? När har jag trakasserad honom? Låt mej vara ifred och leva mitt liv. Och vem fan är du då som vet att jag blivit knivhotad och kunde dra koppling till mitt ex? Är knivhotad helt ok eller?

   Gilla

   • Du blev aldrig knivhotad och inga hot är ok. Det är inte ok att förlora sin mänsklighet och börja terrorisera andra medmänniskor. Trakasserat har du gjort ända sedan han träffat sin ljuvliga fru. Släpp taget och gör ditt liv vackert.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s