Update angående psyket och jobbet


I tisdags hade jag en dust med chefsidioten och drog hem vid 11.30. Bad henne säga upp mej.

Hade läkarbesök på VC igår. Tog all kraft jag hade att dra mej dit, känt mej helt apatisk och nedstämd (gråten i halsen-deprimerad) sedan i tisdags.

Fick en ny läkare, återigen. Denna verkade dock väldigt bra. Tyvärr ska han sluta i augusti, så klart. Han hade erfarenhet inom psykiatrin, men det ska även den kvinna, som sedan får ta över mej, också ha. Det känns i alla fall tryggt. Det verkar helt lönlöst att få komma till riktig psykiatrisk vård, de får tillbaka remisser på folk som mår mycket sämre än jag.

Fick nytt recept på mina antidepp, men han tyckte jag skulle öka dosen. Har haft lägsta dosen på 20 mg, det har nog varken gjort till eller från. Får se hur det blir på 40 mg, tog det första gången igår.

Skulle eventuellt få illamåendekänslor på antideppen. Nu när jag tänker efter så har jag faktiskt mått lite illa till och från, så någon effekt har antideppen haft i alla fall. Fick i alla fall Postafen att ta i sådana fall.

Vad gäller sömnen, så fick jag Propavan utskrivet. Aldrig testat det förut, tackade nej till det en gång innan p.g.a. chansen är stor för myrkrypningar (vilket jag redan lider av utan att ta några mediciner). Skulle mortla tabletten och detta skulle minimera risken för myrkrypningar. Har inte testat det än.

Angående panikångesten fick jag lergigan (som jag tidigare sov på). Jag vet inte om det kommer funka. Det avbryter inte attacken, hur många jag än proppar i mej. Det är bättre än Atarax i alla fall, men man blir bara dåsig.

Läkaren sjukskrev mej till och med 13 juni, då jag har en ny läkartid för uppföljning,

Efter läkarbesöket fick jag meddelande från chefsidioten att jag skulle ha möte med henne och en representant från mitt fack idag, fredag kl. 8.30. Jag skrev att jag ville veta anledningen. Hon ville inte ta det på mess. Jag sa att hon hade lurat mej angående möte innan och tänker inte bli påhoppad igen. Hon svarade att det gällde hur vi skulle gå vidare. Jag svarade: ”Vadå gå vidare? Finns inget att snacka om.”

Gick sedan och lade mej och sov tills sambon kom hem. Åt lite middag och lade mej i sängen och läste lite. Somnade om och sov tills idag kl. 8. Gick upp för att mejla chefsidioten att jag verkligen inte tänker komma in för ett möte.

Somnade om igen och har nu gått upp, kl. 13.30. Har inte kollat varken mejlen eller messen idag, orkar inte.

Mår rätt ok idag, trots en viss dåsighet och oro i kropp och själ. Kollar nu på TV och slappar i soffan tills sambon kommer hem.

Har inte sagt upp mej från jobbet än, väntar lite. Jag har dock ingen större lust att återvända.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s