Jag har bara gjort slut en gång (jag skrev detta 14/9 2022 av nån anledning)


Jag skiter i vilket. Jag tror att idioten som dumpade mej son en högstqdieelev vill att jag ska säga nåt han kan göra slyt flr. Jag tycker om hans ___ mrn det spelar ingen roll för jag kommer aldrig att se den igen.

?

Rhith har inte gjort slut fast jag frågade. Jag kan inte vara ihop med nån som aldrig spelat en Game & Watch. Jag visste redan med exet (90-talist) att det inte funkade, men jag tänkte att 80 kanske funkar. Jag kan inte svara på det. Jag vill inte ha båb karl

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s