Nej! Gör inte så här IMDb! 


Skulle rösta på gårdagens dokumentärer m.m. och fick upp följande när jag klickade på ”Message board”:

Bortsett från att rösta på allt jag ser, för att ha en lista över det, är ju message boards den andra stora anledningen till att stanna kvar på filmens sida; för att läsa frågor, föra debatter, fundera över tolkningar, se om man missat något och höra andras åsikter om filmen i allmänhet. Det är ju halva nöjet ned att rösta. Fast läser gärna skådespelares message boards också. Där kan man få tips på biografier, andra bra filmer och kanske lite skvaller. 

Tar de bort detta (vilket de, uppenbarligen, nu gör den 20:e februari, så försvinner ju en stor del av IMDb:s behållning. Fan! Varför nu ens bemöda sej med att skriva recensioner, lägga till trivias eller ens göra något annat än att klicka på röstningsknappen? 

Trots att jag har läst anledningarna så kan jag säga att jag inte förstår syftet med att ta bort en så stor del av poängen med IMDb. Jaha, vi ska diskutera på någon av alla andra sidor, istället för att ha det samlat på ett ställe? Låter ju logiskt (*sarkasm). Kul för mej som varken har Facebook, Twitter, Snapchat, Tumblr eller Pintrest. Enda som återstår är YouTube. Får väl kolla hur sjutton det ska kunna mäta sej med de personliga och givande diskussionerna man kan ha på varje enskild films/skådespelares message board. 

Fan, vad besviken jag är! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s