Vi är ett utdöende släkte…


image

…oss rökare, d.v.s.

Jag vill sluta, mest p.g.a. att mina närstående vill, men också för att jag vet att jag kommer att få en plågsam cancerdöd.

Tidsmässigt skiter jag i om jag dör vid, fyrtio, femtiosju eller åttionio, livet är inte något som är värt något för mej, just nu.

Jag röker, kanske, 7 cigg om dagen (max), om jag inte dricker alkohol (då kan det bli ett helt paket) och så som jag mår nu, kan jag inte tänka mej att sluta.

Anledningen till att jag kom på att posta detta inlägg var lukten. Hade varit ute och rökt för kanske 15 minuter sen och satt och checkade mejl osv. Så luktade jag på mina fingrar (pek- och långfinger på höger hand) och insåg att det gör jag ofta.

Det är som en nuttefilt (#linus) där lukten har en lugnande effekt. Har inte reflekterat över det innan. Fatta då, ni ickerökare, hur många aspekter det är till att sluta; det handlar verkligen inte bara om tuggummin eller plåster.

Fan, ge mej en adekvat nuttefilt, så är jag nummer ett i kön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s