Tragedi – as usual.


image

Ambulans hämtade just min darling. Äsch, coola ner er, han är inte döende. Kattmamma rev och bet honom. Handen växte till det dubbla och sötis började vimsa och kändes febrig. Ringde 1177 och de tyckte han skulle åka in. Skickade ambulans.

Ambulansmannen var lite aggro mot mej (det var ju inte ens jag som hade ringt):

— ”Tänk om ett barn ligger och dör, så är vi här och tar hand om ett kattbett?!”

— ”Ja, men han kändes varm och förvirrad. 1177 sa…”

— ”Vi är inte här för att du ska må bättre.”

— ”Det var inte jag som ringde!”

— ”Vi skjutsar honom till Östra, där kan han få sitta flera timmar.”

— ”Ja, men gör det! Bara ni hjälper honom. Tack för att ni finns. Hej då!”

De stod kvar en stund. Antar att, om de ev hade kunnat göra nåt på plats, så hade de släppt av honom igen.

Jag började gå upp mot huset och då åkte ambulansen. Så jag hoppas de tar hand om min sötnos.

Måste ju säga nåt om bilden också: hur många bett av stick har du fått? Getingstickens bett är för djävliga, har jag hört. Att sticken biter så in i helvete asså… Beware! (Hoppas sarkasmens bett inte stack för hårt nu). Jag kan annars asssssistera dej…

😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s