Äntligen har någon visat lite stake!


image

Att denna ålderdomliga ”institution” ens har fått överleva in på 2000-talet är så sjukt. Med de rykten (läs: polisanmälningar och självupplevda berättelser) som hela tiden har omgärdat dessa egendomliga kvarlevor/förvaringsplatser för rikedomsbarn, så fattar jag inte hur det kunde dröja till 2013 innan något hände.  Stackars rika föräldrar, nu får ni kanske leva med era barn, tough shit.

Jag har ingen personlig erfarenhet av internat, men hela konceptet känns bara så fruktansvärt fel.

Till de skrikande barnen och ungdomarna, som nu förlorar sin enda verklighet och (inbillade) trygghet vill jag bara säga:

”Detta är det bästa som har hänt dej, det känns jobbigt nu, såklart, men att utbildas och uppfostras med uråldriga metoder, avskild från den riktiga världen (den vi utan privilegier lever i från födelse till död) skapar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s