Hatar förinstallerade program


image

Fan, den här nya Samsungtelefonen är värre än min föregångare, HTC Incredible S. Jag tyckte den hade en massa skit som tog upp plats och inte gick att avinstallera (bl.a. Facebook, som jag, kategoriskt, vägrar att joina), men, den här är fan tio gånger värre.

Det dumma är att det låter så jävla bra i den lilla, idiotiska handboken man får med. T.ex: ”När du har tagit ett visst antal foton en dag så föreslås ett fotoalbum. Detta kan du sedan skicka iväg för att få upptryckt”.

Sketbra! Du kan inte organisera bilderna som du själv vill, du kan bara välja en ”layout” och om det sen bara är med sambons tå på bilden (fast jag fotade Smullibuttan) det spelar ju ingen som helst roll…?

Sen har jag nån jäkla nyhetsapp som jag inte ens fattar hur den funkar. Därefter kommer ett tiotal appar som jag inte ens förstår vad dom gör: Whatson, Hangouts etc. Här följer några screenshots.

image

image

image

Vissa av ovanstående appar har jag, såklart, tagit hem själv, men: vad i helskotta är chaton, watchon, Samsunghub mfl? Vad är dom till för?

Om Samsung verkligen hade velat att jag skulle använda deras crappy förinstallerade skit (som man måste roota skiten för att bli av med, och det vågar jag inte), så borde väl bruksanvisningen ta upp alla fördelarna med (och hur man använder) dessa appar…?

Ergo: Samsung vet själva att det är skit, ”men alltid lurar det nån jävel”… Typ…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s