Ego


image

Osäker på året, kan ha varit 1992, alltså jag 17 år. Borde vara på höjden av min Janis Joplin-dyrkan, vilket var runt den tiden.

Fotot är taget av mamsen. Hon studerade foto på Mullsjö folkhögskola och vi hade lånat den här studion över en lördageftermiddag. Jag är verkligen ingen modell, jag hatar kameror, men jag älskar att fota. Nu fick jag ställa upp, eftersom mamsen behövde en modell. Rätt nöjd med den här bilden ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s