Jobbet suite


Mitt svar på personalchefens fåordiga svar till mej:

”Jag är väldigt besviken över ditt svar, med tanke på hur jag lämnade ut mej och förklarade hur jag känner. ”Jag ser att du är upprörd” räcker inte, det är ett hån.Kan du svara på mina frågor?!Hur kan du ”förutsätta” att jag kommer på mötet, när allt jag skrev i mitt mejl tyder på annat?

Ja, jag är upprörd, fast ”fly förbannad” är nog bättre uttryckt.  Jag vill ha svar på varför ni tror att ni kan behandla anställda på det här sättet, och dessutom tro att den anställde ska ”rätta sej i ledet” och acceptera er ”slav-attityd”.

Vad vill ni att ett möte med facket ska ge? Vad är syftet med mötet? Jag har redan blivit påhoppad i ett möte med den sk chefen innan, där jag fick veta att jag inte var önskvärd på jobbet.

Fatta att jag inte vill sätta mej i den situationen igen. Så berätta för mej vad ni hoppas uppnå med mötet. Tack. 

I vilket fall, kommer jag aldrig kunna jobba med X. Ni kanske kan fixa ett nattskift för mej annars?

Vill bara påpeka en annan sak: när VD:n och tf VF hotade oss att nån av oss vad tvungna att ta chefspositionen ”annars kommer ni drabbas”, så frågade vi dej om våra tider. Du sa ”Era tider som ni har nu kommer de inte kunna ändra”. Nähä?! Det är ju precis det de har gjort.  Det sjuka är att tf VD sa i höstas att jag skulle få en egen 100%-iga tjänst så snart som möjligt.  Muntliga avtal ska man tydligen spela in på band om man jobbar på xx.

Jag vill också att ni lovar att ni kommer ge mej bra referenser för framtida jobb.

Snälla, svara på mina frågor. Mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s