Tatueringar


image

Folk verkar tycka att ovanstående inlägg visar att Obama är en bra förälder. Säkert är han det, men vad: FAN, DET ÄR INGET FEL MED TATUERINGAR! Jag gjorde min första tatuering strax efter min artonårsdag och hade min mamma lagt sej i det så hade det fan blivit bråk. Nu har jag världens bästa mamma, som aldrig nånsin skulle hindra sina döttrar från att finna sej själva. Om det sen innebär en massa felsteg och dumheter, så är det ok. Vi har lärt oss nåt, vi har levt och vi kan snacka med vår schyssta mamma om det (utan pekpinnar och bannor).

Alla borde ha mina föräldrar! Bästa uppväxten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s