Dansscen & 1930-tal


image

Så fascinerad av hur duktiga dansare Fred & Ginger var! Trots denna mediokra handling får deras dansscen hela filmen att lysa upp! Det är tyvärr inget mot deras insatser i ”Top Hat”, som är en riktigt bra film! Den kan jag rekommendera till alla.

”Top Hat” är total verklighetsflykt a la svartvitt Hollywood, med medryckande musik, dans och älskvärda karaktärer. Fred & Ginger visar att de faktiskt är skådespelare också och det finns en handling, som är trovärdig (nåja, det är inte bara en påklistrad bakgrund för att kunna visa dansnumren), någon har faktiskt producerat ett manus.

Svartvita klassiker har blivit lite av en drog för mej nu, det är den ultimata verklighetsflykten, och jag älskar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s