Agatha Christie


image

Är på Agathas tionde bok nu: ”The murder at the vicarage”. Helt ok, so far. Första miss Marple-boken, så har rätt höga förhoppningar (inte läst nån miss Marple innan, men hon har alltid varit min favorit i tv-serierna).

Favoriterna hittills är böckerna med Bundle: secret of chimneys och seven dials mystery. Poirot är lite mjeh, för mej. Med sitt äggformade huvud och besserwisserattityd blir jag bara lite trött (Hastings är ju mest behållningen i Poirot-böckerna). Bara mitt tycke 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s