My dead babies


image

Sorry Sid, men,Lillen fick den dyrare urnan. Lillens är den grå marmorerade och Sid fick den något billigare sandfärgade (hade inte lön då). Tyvärr är bilden på avlivade Sid, som ligger kvar i rummet när jag gick, forever etched in my memory. Hade önskat att någon hållit honom och gått iväg. Med Lillen frågade dom, och jag så ”ja, gå iväg”. Men för mej är Sid nu alltid den lilla fluffen som ligger ensam kvar på en steril bänk. 😦 Även om jag älskar smullibuttan och Spippo så är Lillen och Sid mina first born, kommer aldrig, aldrig glömma dom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s