Idiotgrannar!


image

Sen jag flyttade in här 2004 har det varit ett ständigt borrande och bankande här. Efter otaligt klagande kom lappen upp i höstas. Ikväll blev jag dock helt chockad och var tvungen att skriva en lapp i hissen…

2 reaktioner på ”Idiotgrannar!

  1. Folk blev inte helt glada på min lapp. Fick bland annat ”Jag håller med dej, men vårda ditt språk”. Hahaha. Jag har bott här i 8 år nu och lidit med detta bankande och hamrande vareviga vecka, dessutom är jag 37 år, jag behöver inga tillrättavisningar (speciellt inte när bägaren har flödat över…)
    Lappen har inge hjälpt, tyvärr. Spikande hördes senast idag. Idiothus!!!! (förlåt multipla utropstecken, men detta kräver det,)

    Gilla

  2. När jag läste om lappen nu, så kan jag faktiskt säga, att så jäkla grov i mun var jag faktiskt inte. Pratar ju så allmänt. Den engelska versionen var värre, men ”dumbass” och ”fucking”… hahah…
    Ja, ja, ”that’s Höstvädersgatan for ya”….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s